Våra partners följer de försiktighetsåtgärder som föreskrivs på grund av Covid-19. Det kan tyvärr uppstå förseningar hos våra transportörer på grund av stora mängder leveranser just nu.

Sekretess och säkerhet

Sekretess och säkerhet

Vi behöver information från dig för att kunna behandla ditt köp i vår webbshop och för att göra detta så enkelt som möjligt. Vi lagrar dina uppgifter i en säker databas där de blir liggande. Dina uppgifter blir endast tillgängliga för tredje part om denna är involverad i behandlingen av din beställning. Vi vidarebefordrar aldrig personliga uppgifter till tredje part för kommersiella ändamål. Tvvaggfaste.se använder ett säkert SSL-certifikat för att kunna garantera din säkerhet när du handlar online. Nedan kan du läsa vad vi använder dina uppgifter för.

Din beställning

Vi behöver dina personliga uppgifter för att kunna behandla och leverera din beställning. Under tiden kan vi hålla dig informerad om behandlingen av din beställning. Dina uppgifter vidarebefordras till leveranstjänst(er) som naturligtvis hanterar dina uppgifter med samma varsamhet som vi gör.

Vilka uppgifter använder vi för din beställning?

  • För och efternamn
  • Adress och bostad
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • IP-adress
  • Betalningsmetod

Ditt konto

Om du väljer att skapa ett konto sparar vi följande uppgifter: namn, adress(er), telefonnummer, e-post, leveransinformation och den betalningsmetod du har valt. Det är praktiskt eftersom du slipper ange dessa uppgifter igen vid nästa order. Vi sparar också uppgifterna från dina tidigare order och returförfrågningar. Du kan enkelt hitta dem under ditt konto.

Kundtjänst

Du kan kontakta oss via e-post, chatt eller telefon. Vi använder dina uppgifter för att kunna hjälpa dig snabbare. Om vi tycker att det behövs, gör vi anteckningar som vi sparar tillsamman med dina uppgifter. Telefonsamtal och chattsamtal kan spelas in och sparas med syfte att analysera och förbättra vår kundtjänst.

Nyhetsbrev

Du kan registrera dig för vårt nyhetsbrev vid kassan eller på ditt konto. Genom nyhetsbrevet får du information om framtida erbjudanden, kampanjer och nya produkter – det är alltid spännande. Om du inte vill ha nyhetsbrevet längre, kan du lätt avbeställa det via ditt konto eller genom att kontakta vår kundtjänst.

Omdömen

Genom att skriva ett omdöme om en produkt eller tjänst kan du hjälpa andra kunder att välja. Efter din beställning får du en inbjudan från en oberoende tredje part via e-post till att skriva ett omdöme av de beställda produkterna och om din upplevelse i webbshoppen.

 

Bedrägeribekämpning

Ibland använder vi kundinformation för att undersöka, förebygga och bekämpa bedrägerier. Om vi upplever en misstänkt situation kan vi vidarebefordra dina uppgifter till offentliga myndigheter.

Efterbetalning

Om du väljer efterbetalning vid kassan, använder vi de personliga uppgifter som du har angett för att beställa ditt kreditbetyg. Vår betalningspartner kontrollerar kreditbetyget och de får endast använda uppgifterna för detta ändamål.

Kakor/Cookies

Vi använder oss av så kallade kakor/cookies för att kunna ge dig bästa möjliga online shoppingupplevelse i våra webbshoppar. Cookies är små textfiler som vi placerar på din dator eller laptop. Cookies gör att vi kan se skillnad på användarna. Cookies säkerställer även att vi kan fortsätta att förbättra webbshoppens användarvänlighet, och att vi får bättre inblick i vilka funktioner du använder i vår webbshop. Vi kan även se vad som fungerar bra för dig i vår webbshop (användning av klick, filter, sökfunktion etc.). På så sätt kan vi kontinuerligt förbättra våra webbshoppar. Mer precis information om de cookies vi använder finns på cookies-sidan.

Vidarebefordring av personlige uppgifter till tredje part

Tvvaggfaste.se kommer inte att sälja dina uppgifter till tredje part, och vi vidarebefordrar dem endast om det är nödvändigt för att kunna uppfylla vårt avtal med dig eller för att kunna uppfylla en juridisk skyldighet. Vi ingår ett avtal med de partners som behandlar dina uppgifter på våra vägnar för att kunna betala och leverera tjänster (databehandlare). Detta sker för att kunna säkerställa att de kan garantera samma säkerhet och konfidentialitet som vi gör vid behandling av dina uppgifter.

Särskilda personuppgifter

Tvvaggfaste.se avser inte att samla in data från besökare under 16 år om det inte finns tillåtelse från en förälder eller vårdnadshavare. Vi kan emellertid inte kontrollera om en besökare är äldre än 16 år, och vi rekommenderar därför att föräldrar är involverade i sina barns online aktivitet. Om du är övertygad om att vi har samlat in personuppgifter från en minderårig (person under 16) utan tillstånd, var god kontakta oss via vår kundtjänst.

Lagringsperiod för personuppgifter

Tvvaggfaste.se har en juridisk skyldighet att spara de personuppgifter vi använder för din beställning i 7 år för skattemässiga ändamål. Sedan säkerställer vi att uppgifterna raderas, förutsatt att du har valt att skapa ditt eget konto på tvvaggfaste.se.

Vill du se, ändra eller radera dina personuppgifter i vårt system? Du har alltid rätt att se, ändra eller få raderat dina personuppgifter. Du kan själv göra ändringar i ditt konto eller kontakta vår kundtjänst för radering.

Klagomål

Tvvaggfaste.se tar uppgiften att skydda dina uppgifter mycket allvarligt och vidtar lämpliga åtgärder för att förhindra missbruk, förlust, obehörig åtkomst och obehöriga ändringar. Om du misstänker att dina uppgifter missbrukas, vänligen kontakta vår kundtjänst. Om detta inte skulle lösa problemet har du naturligtvis alltid rätt att lämna in ett klagomål hos svenska Datainspektionen. (https://www.datainspektionen.se/vagledningar/for-dig-som-privatperson/klagomal-och-tips)

Ändring av sekretesspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när så behövs och vi visar reviderade versioner av denna sekretesspolicy på den här sidan. Längst ner i dokumentet hittar du det senaste ändringsdatumet.

Senaste ändringsdatum 03-07-2020

    x